fbpx

RAHSIA JUTAWAN CUCKOO

Bisnes Zero Modal

100% Tanpa Modal Niaga

Kami Bongkarkan Pada ANDA

Bagaimana Membina ‘Mesin Duit’ Yang Mampu Berikan ANDA PENDAPATAN PASIF Sehingga RM50,000 Setiap Bulan - TERBUKTI!

Kami Pimpin Tangan ANDA & Tunjukkan Langkah Demi Langkah!

Bukan Hype, Bukan Sembang Kosong.
Lihat Sendiri Bukti Jelas Bagaimana Tim Kami Berjaya ‘Generate Income’ Lumayan!

Ini Big Leader Jutawan Cuckoo.

FOUNDER + CO-FOUNDER
Jutawan Cuckoo

Tuan Wan bersama Tuan Aidi 

Ini Pula Antara Business Partner Tuan Wan Dalam Bisnes Cuckoo. Semuanya Sudah Menjana Pendapatan Lumayan Hingga Berpuluh Ribu Ringgit!

BERITA BAIK UNTUK ANDA! EJEN & LEADER SELURUH MALAYSIA SERTAI KAMI SEKARANG!

Kami Sedang Membina Empayar Jutawan Cuckoo. Peluang Besar Untuk Anda Menjana Pendapatan Lumayan Tanpa Had Dalam Tempoh Masa Singkat!

Kami Tunjuk, Share & Ajar Anda Daripada A Sampai Z Bagaimana Buat Bisnes Cuckoo.

PALING BEST!
100% PERCUMA
ANDA DAFTAR JADI AGENT CUCKOO TANPA SEBARANG BAYARAN!

12 Sebab Utama Kenapa Anda Kena Sertai Tim Jutawan Cuckoo

Leader yang telah terbukti berjaya. Beliau sudah mempunyai formula untuk membantu anda. Beliau sendiri sudah menjana pendapatan lumayan dengan Cuckoo. 
2017, Tuan WanMus (Airdara Solutions), founder Jutawan Cuckoo merupakan Top#1 Natural Chief Manager seluruh Malaysia. 
Jadi anda mahu sertai TIM no #1 atau tim yang belum tentu hala tujunya lagi?

Barisan Leader yang telah terbukti GENERATE Active & Passive Income lumayan setiap bulan. Kini masanya untuk anda pula menikmati RM3,500 hingga RM50,000 setiap bulan.

PERCUMA Channel Telegram Khas untuk anda. Kami telah sediakan semua A to Z perkara penting bagaimana nak mulakan bisnes Cuckoo dan bagaimana untuk berjaya mencipta pendapatan tanpa had.

Jadi anda mahu sertai TIM no #1 atau tim yang belum tentu hala tujunya lagi?
Jutawan Cuckoo Master Training di Seluruh Malaysia. Gabungan Offline + Online Marketing Training khas untuk tim Jutawan Cuckoo. Sebaik sahaja anda daftar, periksa jadual training di lokasi anda. 
BOS Training Khas untuk mereka yang mahu tahu tentang PELUANG jana pendapatan dengan Cuckoo.
FASTRACK Training Khas untuk EJEN BARU. Kami tunjuk A sampai Z tentang Syarikat, Produk Hot & bagaimana nak mulakan bisnes Cuckoo dan buat RM3,000 pada bulan pertama. 
Personal Komisyen & Insentif lumayan. Jual 10 unit produk Cuckoo sudah boleh dapat Insentif RM3,000.
Group Komisyen & Insentif. Hanya jual 5 unit tetapi income boleh cecah sehingga RM30,000 sebulan.
PERCUMA BLUEPRINT ROAD TO MANAGER. Kami bongkarkan bagaimana rekrut 100 – 200 Ejen Jualan dalam masa 6 bulan dan layak jadi Manager dengan pendapatan RM10,000 – RM50,000 setiap bulan.
PERCUMA Peluang Melancong. 2018 trip ke Sydney khas untuk mereka yang betul – betul serius mahu jana pendapatan lumayan dengan Cuckoo.
Boleh jalankan bisnes secara online. Macam jutawan cuckoo. Malah kami telah sediakan ‘online tools’ A to Z khas untuk anda. Hanya COPY EDIT & PASTE sahaja.
Jual & closing secara online sahaja. Malah anda boleh submit jualan menggunakan sistem online. Syarikat sudah sediakan semua untuk mudahkan kita. Hanya buat dari rumah sahaja. Mudah bukan?

Nak buat secara offline pun boleh. Anda suka buat sales melalui offline. Kami ada ramai leader yang mempunyai BRANDSTORE & BRANDKIOSK. Malah kami juga ada tim khas yang join BOOTH di mana-mana Festival seluruh Malaysia.Tidak ada halangan untuk anda buat bisnes Cuckoo dengan apa cara sekalipun.

Tidak perlu pasang & servis. Malah tidak perlu simpan stok.Ejen hanya buat jualan dan ‘key in order’. Selebihnya Cuckoo mempunyai Natural Doctor & Natural Doctress yang akan uruskan PEMASANGAN & SERVIS Bulanan & Tahunan.

PALING BEST: Bisnes anda boleh berjalan 100% automatik secara online.

Ini Masanya Untuk ANDA Sertai tim Jutawan Cuckoo & Jana Pendapatan Lumayan Tanpa Had. Paling Penting TANPA MODAL!

Pekerja Kerajaan
Ini cara baru untuk anda buat duit santai-santai setiap bulan tanpa gangu kerja anda. Buat secara online lepas habis kerja pun tiada masalah.
Pekerja Swasta
Jadikan Jutawan Cuckoo sebagai platform 2nd Income anda. Ada extra RM3,500 sebulan rasanya banyak membantu kewangan anda.
Surirumah
Ini cara moden. Buat duit hanya dari rumah. Tidak perlu jumpa pelanggan atau pergi office untuk submit order. Semuanya online!
Student / Pelajar
Tidak cukup duit nak tampung kos perbelanjaan anda di kampus. Join kami dan buat secara online. Ini bukan bisnes MLM yang kena datang meeting setiap minggu. Buat online pun boleh dapat income RM3,500 hingga RM40,000 setiap bulan. Tidak menganggu pelajaran anda 100%
Business Owner
Anggap sahaja bisnes ini bisnes santai yang anda boleh tambah extra income untuk bayar duit kereta mewah anda tanpa usik 1 sen pun duit bisnes anda. Duit bisnes anda simpan je dalam bank, guna duit hasil income dari Jutawan Cuckoo.

JANGAN BUANG MASA ANDA LAGI

DAFTAR PERCUMA
SEKARANG!

Daftar Hari Ini Juga 

Esok Sudah Boleh Mula Buat Jualan