fbpx

INDUCTWO RENTAL PLAN

“Di dapur perkara yang paling tersakiti ialah bila korang tengah syok menggoreng tiba-tiba gas habis. “

Mau meracau sorang-sorang kat dapur. Tukar gas baru kalau suami tiada dah was-was pula. macam dah ketat tapi macam ada bau gas pula.

Bila pakai dapur elektrik ni jarang-jarang sangat ada blackout. Kalau korang ada dapur gas pun bila takda elektrik memang tak akan masak pun juga.hehe. So sama jelah. Baik korang pakai je dapur elektrik ni. Panas pun cepat, masak pun cepat, ada ciri-ciri keselamatan dan paling best dapur taklah kuat sangat berbahang.

Dapur induction ni ada duel highlight tau, boleh guna untuk periuk seramik, kaca, tanah liat, semua la, bukan periuk khas stainless steel seperti kebiasaan dapur induction lain. Cuckoo bawa teknologi hybrid di dapur. hehe

DAPUR INDUKSI ▶️ CUCKOO INDUCTWO!

Senang dan Selamat digunakan.

INDUCTWO juga Mudah dibawa ke mana2 kerana menggunakan 3-pin plug.

Boleh plug n play di mana saja. Boleh juga dijadikan sebagai portable stove ketika pulang ke kampung atau bercuti di homestay.

Di rumah, tak perlu lagi beli gas risau gas habis. Paling best untuk tukang masak; tak perlu lagi berpanas di dapur kerana teknologi Cuckoo membolehkan haba direct kepada surface periuk. Sekaligus menjimatkan elektrik.

So, dengan InducTwo, kini memasak tanpa “ketibas” lagi! Masuk keluar dapur dengan senyuman je lepas ni. 🥰

INDUCTWO with casing :
Tahun 1-3=RM98
Tahun 4-5=RM80

INDUCTWO without casing :
Tahun 1-3=RM88
Tahun 4-5=RM70

OUTRIGHT =RM2500

Berminat dengan produk ini atau nak tau info lebih lanjut, boleh klik gambar di bawah atau Button “WhatsApp Us Now”

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Open chat